Styling Actie @ Ollibolly

Summer Styling.jpg

De zomer nodigt ons uit om de deuren weer lekker open te houden en de zon mee naar binnen te nemen. We hebben weer zin in wat nieuws. Een heerlijke verfrissing voor in je woonkamer, je slaapkamer maar misschien ook wel in je tuin. Een nieuwe kleur, nieuwe accessoires, nieuwe meubels. Waar moet je beginnen en welke kleuren zijn juist mooi als basis of juist als accent? Moet alles nieuw, of kunnen we werken met de huidige meubelen die we hebben en alleen wat kleine dingen aanpassen?

Ollibolly kan je helpen om hiermee te starten. Wij geven je in een adviesgesprek aan huis veel tips and tricks om te starten. In zo'n intake gesprek luisteren wij naar alle wensen en zullen we ter plekke voorstellen doen. 

Styling aan huis met verschillende Tips and Tricks met 25% korting

NU 1 UUR VOOR €69,50.

We bespreken dan de ruimte waar jullie mee willen starten. We denken mee in basis en accent kleuren en indeling van de meubels in de ruimte. Plus nieuwe tips voor een frisse nieuwe look.

Wil je het liever ook wat meer uitgewerkt zien, dan kan dat uiteraard ook. Ollibolly kan een sfeerbeeld aanleveren en zelfs een 3D plattegrond met de indeling en een shopping list. Wil je zelfs dat Ollibolly de complete styling overneemt, is dat uiteraard ook een mogelijkheid. Aangezien iedere wens persoonlijk is kunnen we die wens beter offreren tijdens en na een persoonlijk gesprek.

Voor meer informatie neem contact met ons op.