Wij gaan voor meer dan alleen Picture Perfect Styling
Ollibolly Interior Logo O BvdV sign.jpg
 


Door de jaren heen hebben we veel klanten mogen adviseren en verder helpen. Dit is ongeveer 12 jaar geleden begonnen met een kinderkamer styling en een webwinkel. Eerst vanuit huis, toen vanuit een grote Loods en uiteindelijk ook een fysieke winkel in Voorburg. De styling van Kinderkamers was al snel uitgebreid naar complete styling van alle ruimtes.

Inmiddels hebben we na 4 jaar de fysieke winkel gesloten en werken we sinds juli 2016 vanuit onze studio in het oude Gemeentehuis in de Herenstraat te Voorburg. De keuze van werken vanuit onze studio geeft ons veel meer ruimte om onze diensten en service aan onze klanten goed aan te bieden.

 
 

Mijn passie lag en ligt meer bij het adviseren van onze klanten en het uitvoeren van deze wensen, dan bij de verkoop alleen. Het gaat om meer dan merken en producten, het gaat om de wens van de klant zo goed mogelijk te vertalen en te vervullen. Je meer verdiepen in de wens, en het uitvoeren daarvan.

Een geheel tevreden klant is waar we voor willen gaan en veel van onze klanten komen daarom graag bij ons terug. Wij maken veel artikelen geheel naar wens en op maat, of hergebruiken veel artikelen van de klanten, waardoor we ook kunnen bijdragen aan een beter milieu. Een inrichting hoeft niet alleen mooi te zijn, maar je moet je er thuis voelen, dus het moet vooral comfortabel en praktisch zijn.

“Wij gaan voor meer dan alleen Picture Perfect Styling”.

Waar haal je jouw inspiratie uit? Mensen met een passie en echte ondernemers. Ik kan genieten van een documentaire die over ambacht gaat, maar vind het ook heerlijk om te zien hoe andere ondernemers te werk gaan. Ik luister graag naar mensen die van hun passie hun werk hebben gemaakt, of willen maken.

Wat vind je het allerleukste aan je werk?  De variatie. Ik sta op en heb elke dag wel iets te doen wat ik oprecht heel leuk vind om te doen. Kijken wat de wensen zijn en wat er mogelijk is om vervolgens daarop in te spelen. Maakt niet uit om welke ruimte(s) het hierbij gaat. Het verdiepen in iemand anders zijn/haar wensen en die verwezenlijken.

Heb je nieuwe plannen voor Ollibolly? We zijn steeds aan het uitbreiden en luisteren vooral naar de vragen van onze klanten. Daarom werken we ook met veel vakspecialisten om aan die vraag te voldoen. Inmiddels hebben we naast Ollibolly Interior ook Ollibolly Media opgestart om ook onze zakelijke klanten goed van dienst te zijn. Tijdens deze projecten wil ik ook graag met jonge mensen blijven werken, zodat ik de passie kan doorgeven en helpen bij het maken van keuzes en stappen zetten.