Wij gaan voor meer dan alleen Picture Perfect Styling

Door de jaren heen hebben we veel klanten mogen adviseren en verder helpen. Dit is ongeveer 12 jaar geleden begonnen met een kinder webwinkel. Eerst vanuit huis, toen vanuit een grote Loods en uiteindelijk ook een fysieke winkel in Voorburg.

Inmiddels hebben we na 4 jaar de fysieke winkel gesloten en werken we sinds juli 2016 vanuit onze studio in het oude Gemeentehuis in de Herenstraat te Voorburg. Naast kinderkamer styling hadden wij onze diensten onder tussen al uitgebreid naar verschillende soorten styling.

Ik merkte dat mijn passie meer lag bij het adviseren van onze klanten en het uitvoeren van deze wensen, dan bij de verkoop alleen.

Het gaat om meer dan merken en producten, het gaat om de wens van de klant zo goed mogelijk te vertalen en te vervullen.

Een geheel tevreden klant is waar we voor willen gaan en veel van onze klanten komen daarom graag bij ons terug. Wij maken veel artikelen geheel naar wens en op maat, of hergebruiken veel artikelen van de klanten, waardoor we ook kunnen bijdragen aan een beter milieu. Een inrichting hoeft niet alleen mooi te zijn, maar je moet je er thuis voelen, dus het moet vooral comfortabel en praktisch zijn.

Wij gaan voor meer dan alleen Picture Perfect Styling. 
Brigitte Zwart Wit side.jpg

Waar haal je jouw inspiratie uit? Mensen met een passie en echte ondernemers. Ik kan genieten van een documentaire die over ambacht gaat maar vind het ook heerlijk om te zien naar hoe andere ondernemers ter werk gaan. Ik luister graag naar mensen die van hun passie hun werk hebben gemaakt of willen maken.

Wat vind je het allerleukste aan je werk?  De variatie. Ik sta op en heb elke dag wel iets te doen wat ik oprecht heel leuk vind om te doen. Kijken wat de wensen zijn en wat er mogelijk is om vervolgens daarop in te spelen. Maakt niet uit om welke ruimte(s) het hierbij gaat. 

Heb je nieuwe plannen voor Ollibolly? Ik zou graag willen uitbreiden tot een leuk maar nog steeds relatief klein bedrijf, waar we mensen verder mogen helpen op het gebied van interieur, grafisch ontwerp, fotografie en social media. Tijdens, voor en na dit project wil ik vooral met jonge mensen blijven werken zodat ik de passie kan doorgeven en helpen bij het maken van keuzes en stappen zetten.