Spring is in the Air

Tuin 2.jpg

Lentekriebels

     

De lente komt eraan! Dat betekent lekkerder weer, langere avonden en gezellige etentjes met vrienden, of familie in de tuin, of op het balkon.

Na die vieze, natte wintermaanden heeft je tuin, of balkon aardig wat te verduren gehad. Die heeft wel weer wat liefde nodig. De tuin weer zomer klaar maken is nog niet altijd gemakkelijk om te doen. Maar met de Lente in de lucht hebben we altijd weer veel zin in bloemen, plantjes en vooral nieuwe kleuren. Dus racen we altijd gelijk naar de Tuincentra.
Maar waar gaan we beginnen en wat past bij mij?

 

Om weer op de hoogte te komen van de nieuwste trends deze Lente hebben wij er een aantal op een rijtje gezet. Hopelijk kun je met deze tips en trends je tuin of balkon weer helemaal klaarstomen voor de zomer. En kan je de sfeer van je woonkamer doorzetten naar je tuin zodat het een mooi geheel wordt.

Hier dan ook wat tips en trends van 2018 voor de tuin, of balkon.
Een vaste, comfortabele zithoek creëren in je tuin is een bijna een Must geworden.
Deze zithoek kan je dan mooi aankleden met sfeerverlichting en accessoires in een mooi kleurenpalet. Een sfeerhaard om s ’avonds gezellig en warm bij te zitten maakt het dan echt helemaal af.

TrendkleurenLente 2.jpg

Terug van weggeweest zijn de waterbronnen in de tuin. De meest gekke beekjes en watervalletjes komen weer helemaal terug dit seizoen.
Combineer natuurlijke elementen zoals hardhouten meubelen met veel groen en je hebt een winnaar. En dan als extraatje een stoere metalen lounge stoel erbij in een frisse kleur.

Ook authentieke materialen zijn dé trend aankomend seizoen. Te denken aan gebakken klinkertjes en natuurstenen details in combinatie met een mooi terras met een veranda gemaakt van ruwhouten materialen.


Qua accessoires is het belangrijk het kleurenpalet goed op elkaar af te stemmen. Vooral de oudroze, zeegroene en goud tinten gaan dit jaar een grote rol spelen. Ook zie je nog steeds veel hout, rotan en gevlochten grasmanden. Mooie hangstoelen, of hangmatten in heel veel vormen en maten. Een leuk buiten vloerkleed op de grond wat ook weer warmte en kleur geeft.
Kortom 2018 wordt een jaar waarin Natuur en Comfort elkaar gaan vinden in de tuin. Het buiten naar binnen en binnen naar buiten halen gaat een grote rol spelen in de trends en ontwikkelingen tussen het interieur en de tuin.

 

SpringTrends.jpg