Nieuwbouw woning Heemstede

Verhuizen naar een nieuwbouw woning is een droom die uitkomt of een nachtmerrie waarin je kan belanden? Want waar moet je beginnen en loopt alles zoals in de planning? Heb je niet al genoeg keuzes aan je hoofd omdat het nieuwbouw is? Je hebt met zoveel details te maken en veel verschillende vakspecialisten. Van welke steen, waar komen de ramen en vensterbanken, verwarming tot badkamer en keuken details.

In het mooie Heemstede worden prachtige 2 onder 1 kap woningen gebouwd waar een oude klant van ons uit DenHaag naartoe gaat verhuizen. Doordat ze al genoeg keuzes moet maken en veel werk aan de nieuwbouwwoning heeft, heeft ze het interieur ontwerp voor de slaapkamers in onze handen gelegd! 

In het grote huis zijn er 4 kamers die ingericht moeten worden, waarvan 2 kinderkamers, 1 logeerkamer en de grote master bedroom op zolder.

De 2 meidenkamers, waarvan 1 dochter veel van roze houd en een betoverende ‘prinsessen kamer’ wenst en de andere dochter wilde graag een stoerdere en hippere meiden kamer. Daarnaast hebben we dan de werkkamer/studeerkamer combi die ook op de eerste etage zal komen. Als laatste hebben we dan nog de zolderkamer waar we een mooie master bedroom voor mogen maken, met als enige eis dat er een grote kledingkast in moet komen. We zullen met wat bepaalde items uit de huidige woning ook werken want mooie artikelen kunnen we hoe dan ook altijd hergebruiken.

Onze handen kriebelde meteen na het intakegesprek, toen we de ideeën en wensen hebben besproken, in de huidige woning van de klant in Den Haag. En na ons eerste bezoek aan de nieuwbouw woning in Heemstede konden we helemaal niet wachten om meteen met het Ollibolly team te starten aan onder andere de sfeerbeelden en plattegronden.

Hieronder alvast de eerste opzet voor de klant van de kamers.

Deze Styling ideeën mogen we ook gaan uitwerken, dus blijf ons volgen voor de resultaten.

 

 

De betoverende meiden kamer:

De master bedroom:

De hippe meidenkamer:

De logeerkamer/relax ruimte: