Tijd voor een Ijsje

Wat is er nu leuker als kind zijnde als je gevraagd wordt als model voor een nieuw IJsmerk.

Ollibolly was gevraagd voor de styling van de fotoshoot van het merk Frozzies. In samenwerking met Jill Streefland Fotografie reden we op een heerlijke 'vroege' zondagmorgen in augustus richting het strand van Kijkduin. 

Uitladen voor de ochtend shoot op het strand. we hadden de auto met tassen volgeladen met allerlei dingen van opblaas eenhoorns tot gieters en confetti om ervoor te zorgen dat de styling gepast zou zijn voor de wens van de klant. Eerst de planning doornemen met Jill en de klant en kennismaken met de modellen die arriveerden.

 

 

Design, color, voorburg, styling, fotografie, foto's, fotoshoot, studio, ontwerpen, ontwerpstudio, grafisch, digitaal, interieur, verbouwen, interieur styling, moodbord, sfeerbeeld, 3D tekeningen, Sketch Up, Photoshop, Indesign, interieuradvies, ontwerp, schetsen, sfeercollage, plattegrond, 3D schets, puntperspectief, kleuradvies, vectorworks, inspiratie, kleur, lichtadvies, productfotografie, reclamefotografie, webdesign, content, content marketing, Zuid Holland, meubels, accessoires, decoratie, advies, social media, behang, huis, thuis, home, slaapkamer, badkamer, keuken, badkamer, zolder, tuin, hal, zolder, gang, studeerkamer, kelder, wonen, verbouwen, renoveren, make over, refresh, bank, stoel, content, visitekaart, folder, catalogus, particulier, zakelijk, sfeerhoek, gestyled, blog, interieurblog, trends, beurs, marketing uitingen, muur, hout, industrieel, romantisch, botanisch, ibiza, landelijk, stoer, modern, robust, strak, retro ,blauw, groen, color blocking, greening, holographic, mermaid, exotisch, tropisch, typografie, geometrisch, vormen, illustrator, Scandinavisch, chic, verf, vloer, vloerkleed, plafond, muur, lamp, verlichting, interieurstijlen, country, villa, makelaar, locatie, ontwerpstudio, minimalistisch, luxueus, cognac kleur, pastelkleuren, planten, plant, kamerplant, kruk, tafel, sfeervol, spiegel, bed, kast, klantgesprek, definitief ontwerp, voorlopig ontwerp, pinterest, salontafel, vloerdelen. pvc, laminaat, tapijt, computer, laptop, telefoon, instagram, mobiel, twitter, facebook, portfolio, kinderkamer.JPG

De sfeer zat er goed in en de kinderen hadden er zin in. De heerlijk gezonde ijsjes gemaakt van fruit en groente vielen goed in de smaak. En ze stonden er allemaal vrolijk en gekleurd op met de hoedjes, radio, ballonen, props, manden, bekers, ballen, sjaaltjes, bakjes, radio etc wat ik had meegenomen. Het weer was fantastisch.

In de middag rijden we richting Meijendel voor de middag shoot in het bos. Weer kennismaken met de andere modellen. Rekening houdend met de lichtval tussen de bomen door vinden we wel plekken voor te gekke plaatjes. En krijgen we ook deze leuke kids weer goed op de foto met die heerlijke ijsjes.

Nog een paar shoots zonder kids ennnnn 'That's a Rap'. Het was een mooie warme dag van heen en weer vliegen, maar wat is het eindresultaat weer super! Wat een fijne samenwerking was dit weer.