CHRISTMAS FEELING

Design, color, voorburg, styling, fotografie, foto's, fotoshoot, studio, ontwerpen, ontwerpstudio, grafisch, digitaal, interieur, verbouwen, interieur styling, moodbord, sfeerbeeld, 3D tekeningen, Sketch Up, Photoshop, Indesign, interieuradvies, ontwerp, schetsen, sfeercollage, plattegrond, 3D schets, puntperspectief, kleuradvies, vectorworks, inspiratie, kleur, lichtadvies, productfotografie, reclamefotografie, webdesign, content, content marketing, Zuid Holland, meubels, accessoires, decoratie, advies, social media, behang, huis, thuis, home, slaapkamer, badkamer, keuken, badkamer, zolder, tuin, hal, zolder, gang, studeerkamer, kelder, wonen, verbouwen, renoveren, make over, refresh, bank, stoel, content, visitekaart, folder, catalogus, particulier, zakelijk, sfeerhoek, gestyled, blog, interieurblog, trends, beurs, marketing uitingen, muur, hout, industrieel, romantisch, botanisch, ibiza, landelijk, stoer, modern, robust, strak, retro ,blauw, groen, color blocking, greening, holographic, mermaid, exotisch, tropisch, typografie, geometrisch, vormen, illustrator, Scandinavisch, chic, verf, vloer, vloerkleed, plafond, muur, lamp, verlichting, interieurstijlen, country, villa, makelaar, locatie, ontwerpstudio, minimalistisch, luxueus, cognac kleur, pastelkleuren, planten, plant, kamerplant, kruk, tafel, sfeervol, spiegel, bed, kast, klantgesprek, definitief ontwerp, voorlopig ontwerp, pinterest, salontafel, vloerdelen. pvc, laminaat, tapijt, computer, laptop, telefoon, instagram, mobiel, twitter, facebook, portfolio, kinderkamer foto sfeerbeeld 2.jpg

Iedereen weet dat de kerst er alweer bijna aankomt nog één winters weekje en dan is het al zo ver. Het aftellen is begonnen. In alle huizen zijn langzamerhand alle kerstlampjes alweer tevoorschijn gekomen en hebben de mensen hun kerstpullen al van zolder gehaald. Maar wat voor Kerst Type ben jij?

Hou je van uitbundig, of juist ingetogen? Van veel kleur of juist heel naturel?

Bij Ollibolly zijn we altijd bezig om de huidige trends te onderzoeken en te volgen zodat we onze klanten goed kunnen adviseren. 

Ons zijn een aantal trends opgevallen die deze kerst van 2017 helemaal hot zijn. Zo is iedereen helemaal klaar voor de kerst! 

 

✮TREND 1        Kerst in pastel tinten

Pastel tinten waren al vaak terug te zien in 2017 in het interieur. Deze trend zet zich ook weer vrolijk terug tijdens kerst. Denk bij de pastel kleuren aan lichtblauw, zacht groen oudroze en bijvoorbeeld lila. Dit evt gecombineerd met koper.

 

✮TREND 2        Klassieke kerst in een botanisch jasje

De KlassieKe kerst blijft een trend die blijft terugkomen. Donkergroen met donkerblauw en rood worden in een modern jasje gestoken door er een botanische tint aan te geven. Deze kleuren afwisselend met veel aarde kleuren zorgt ervoor dat deze trend een aardse kerstsfeer geeft.

 

✮TREND3         Een warme velvet kerst     

Velvet zie je de laatste tijd vaak terug in kleding, dit komt dit jaar ook terug in de kerst trends. Kerstartikelen met een velvet laagje (ook wel velours genoemd).

 

✮TREND 4       Kerst met een goud tintje

De goud kleuren blijven met kerst leuk, dit jaar zie je ook weer veel artikelen met een leuk goud detail eraan. Dit zorgt ervoor dat de kerstsfeer een beetje speels blijft.

 

✮TREND 5       Kerstboompjes paradijs

Net zoals een plantenhoek in huis, maakt een hoekje met allemaal kerstbomen ook zijn entree in het kerstinterieur. Op een krukje, naast de kerstboom of op een leuk tafeltje je kan het zo gek niet verzinnen en het staat al super tof en brengt een leuke sfeer over. Je kan het eventueel versieren met een aantal lampjes zodat dit nóg meer sfeer geeft.

Zo mochten we onder andere een kijkje nemen in de mooie woonwinkel Wonen bij Sophie. Hier hebben we wat mooie sfeerfoto's kunnen maken van wat trends van onder andere de merken Riviera Maison en Riverdale. Afgelopen seizoen hebben we onder andere meer sfeerfoto's van merken en artikelen gemaakt. Zoals ook voor het babymerk BabyAnne-Cy, of bijvoorbeeld voor bepaalde merk producten. De foto's met Kerstsfeer die we schieten voor klanten kunnen zij weer gebruiken voor hun nieuwsbrieven, websites en social media.

Ollibolly kan ook jou helpen met het maken van professionele foto’s van en voor jou winkel, of merk. De foto’s kan je dan gebruiken voor social media, of bijvoorbeeld een folder die Ollibolly ook kan verzorgen.

Goede foto’s en goede content maken het verschil!

Voor meer info voor content marketing en/of fotografie van jou merk of winkel kan je ons altijd mailen.