Kinderkamer Hugo

 

Hugo is een heerlijke kleuter die samen met zijn kleinere zusje op één kamer slaapt en speelt. Hugo zijn ouders belden ons om te vragen of we wilden meedenken de zolder te stylen tot een nieuwe kamer voor Hugo. 

We maakten een afspraak en we kwamen kijken op de zolder. Wat bleek was dat er nog meer gedaan moest worden dan alleen maar meedenken in kleur en meubels. De zolder had een opknapbeurt nodig en het moest een veilige plek worden voor een kleuter.

Design, color, voorburg, styling, fotografie, foto's, fotoshoot, studio, ontwerpen, ontwerpstudio, grafisch, digitaal, interieur, verbouwen, interieur styling, moodbord, sfeerbeeld, 3D tekeningen, Sketch Up, Photoshop, Indesign, interieuradvies, ontwerp, schetsen, sfeercollage, plattegrond, 3D schets, puntperspectief, kleuradvies, vectorworks, inspiratie, kleur, lichtadvies, productfotografie, reclamefotografie, webdesign, content, content marketing, Zuid Holland, meubels, accessoires, decoratie, advies, social media, behang, huis, thuis, home, slaapkamer, badkamer, keuken, badkamer, zolder, tuin, hal, zolder, gang, studeerkamer, kelder, wonen, verbouwen, renoveren, make over, refresh, bank, stoel, content, visitekaart, folder, catalogus, particulier, zakelijk, sfeerhoek, gestyled, blog, interieurblog, trends, beurs, marketing uitingen, muur, hout, industrieel, romantisch, botanisch, ibiza, landelijk, stoer, modern, robust, strak, retro ,blauw, groen, color blocking, greening, holographic, mermaid, exotisch, tropisch, typografie, geometrisch, vormen, illustrator, Scandinavisch, chic, verf, vloer, vloerkleed, plafond, muur, lamp, verlichting, interieurstijlen, country, villa, makelaar, locatie, ontwerpstudio, minimalistisch, luxueus, cognac kleur, pastelkleuren, planten, plant, kamerplant, kruk, tafel, sfeervol, spiegel, bed, kast, klantgesprek, definitief ontwerp, voorlopig ontwerp, pinterest, salontafel, vloerdelen. pvc, laminaat, tapijt, computer, laptop, telefoon, instagram, mobiel, twitter, facebook, portfolio, kinderkamer

We hebben een plan gemaakt naar de wensen en ideeën van de klant en hierbij hebben we rekening gehouden met de leeftijd van Hugo. Samen met onze timmerman hebben we het plan verder uitgewerkt in detail.

De mama van Hugo is gek van reizen en andere culturen en de papa van auto's. Ze waren net terug van een mooie reis naar Zuid Afrika, dus het leek ons mooi een Safari sfeer voor Hugo te creëren. In ons plan werken we met nieuw bestelde artikelen en bestaande meubels en bestaande vloer.

Design, color, voorburg, styling, fotografie, foto's, fotoshoot, studio, ontwerpen, ontwerpstudio, grafisch, digitaal, interieur, verbouwen, interieur styling, moodbord, sfeerbeeld, 3D tekeningen, Sketch Up, Photoshop, Indesign, interieuradvies, ontwerp, schetsen, sfeercollage, plattegrond, 3D schets, puntperspectief, kleuradvies, vectorworks, inspiratie, kleur, lichtadvies, productfotografie, reclamefotografie, webdesign, content, content marketing, Zuid Holland, meubels, accessoires, decoratie, advies, social media, behang, huis, thuis, home, slaapkamer, badkamer, keuken, badkamer, zolder, tuin, hal, zolder, gang, studeerkamer, kelder, wonen, verbouwen, renoveren, make over, refresh, bank, stoel, content, visitekaart, folder, catalogus, particulier, zakelijk, sfeerhoek, gestyled, blog, interieurblog, trends, beurs, marketing uitingen, muur, hout, industrieel, romantisch, botanisch, ibiza, landelijk, stoer, modern, robust, strak, retro ,blauw, groen, color blocking, greening, holographic, mermaid, exotisch, tropisch, typografie, geometrisch, vormen, illustrator, Scandinavisch, chic, verf, vloer, vloerkleed, plafond, muur, lamp, verlichting, interieurstijlen, country, villa, makelaar, locatie, ontwerpstudio, minimalistisch, luxueus, cognac kleur, pastelkleuren, planten, plant, kamerplant, kruk, tafel, sfeervol, spiegel, bed, kast, klantgesprek, definitief ontwerp, voorlopig ontwerp, pinterest, salontafel, vloerdelen. pvc, laminaat, tapijt, computer, laptop, telefoon, instagram, mobiel, twitter, facebook, portfolio, kinderkamer.jpg

 

De muur moest eruit en er moest een nieuwe muur en deur geplaatst worden. Het dakraam had een goede opknapbeurt nodig. Nadat onze timmerman alles mooi had gemaakt, kwam onze stukadoor langs. Na het drogen konden de nieuwe kleuren op de muur met de schilder. De basis was klaar en nu konden wij beginnen met het stylen en inrichten. 

Voor de veiligheid hebben we ook een trapleuning op maat gemaakt langs de zoldertrap, zodat Hugo veilig naar boven kon. 

Het plaatje is nu compleet en we hebben een hele blije Hugo en papa en mama.

CREDITS

Plattegrond, Moodboard en Kleuradvies: Studio Ollibolly

Timmerman en Stukadoor lid van Team Ollibolly