Baby Anne-Cy

 
Design, color, voorburg, styling, fotografie, foto's, fotoshoot, studio, ontwerpen, ontwerpstudio, grafisch, digitaal, interieur, verbouwen, interieur styling, moodbord, sfeerbeeld, 3D tekeningen, Sketch Up, Photoshop, Indesign, interieuradvies, ontwerp, schetsen, sfeercollage, plattegrond, 3D schets, puntperspectief, kleuradvies, vectorworks, inspiratie, kleur, lichtadvies, productfotografie, reclamefotografie, webdesign, content, content marketing, Zuid Holland, meubels, accessoires, decoratie, advies, social media, behang, huis, thuis, home, slaapkamer, badkamer, keuken, badkamer, zolder, tuin, hal, zolder, gang, studeerkamer, kelder, wonen, verbouwen, renoveren, make over, refresh, bank, stoel, content, visitekaart, folder, catalogus, particulier, zakelijk, sfeerhoek, gestyled, blog, interieurblog, trends, beurs, marketing uitingen, muur, hout, industrieel, romantisch, botanisch, ibiza, landelijk, stoer, modern, robust, strak, retro ,blauw, groen, color blocking, greening, holographic, mermaid, exotisch, tropisch, typografie, geometrisch, vormen, illustrator, Scandinavisch, chic, verf, vloer, vloerkleed, plafond, muur, lamp, verlichting, interieurstijlen, country, villa, makelaar, locatie, ontwerpstudio, minimalistisch, luxueus, cognac kleur, pastelkleuren, planten, plant, kamerplant, kruk, tafel, sfeervol, spiegel, bed, kast, klantgesprek, definitief ontwerp, voorlopig ontwerp, pinterest, salontafel, vloerdelen. pvc, laminaat, tapijt, computer, laptop, telefoon, instagram, mobiel, twitter, facebook, portfolio, kinderkamer DSC_1307 (1)-001.JPG

Bijna alle connecties die Brigitte heeft opgebouwd over de jaren heen zijn ontstaan in of rondom haar eigen baby- en kinderwinkel Ollibolly. Zo kwam ook eigenaresse van Baby Anne-Cy, Annette, naar binnen lopen. Baby Anne-Cy zag Ollibolly wel zitten als een van haar nieuwe verkooppunten. In eerste instantie zag Brigitte het babymerk niet in haar winkel liggen,  haar aanbod lag meer tussen de leeftijd peuter tot tiener. Dus heeft ze er zelfs voor gekozen om het aanbod af te wijzen. Maar Ollibolly kon Baby Anne-Cy wel met wat anders verder helpen.

Ondertussen is wat anders uitgelopen tot een hoop meer dan dat.  Inmiddels doen we de Fotografie en Marketing uitingen voor haar merk. Voor Lookbooks, Catalogi, Flyers, Posters, Social Media en meer.

Baby Anne-Cy komt regelmatig terug voor een online nieuwsbrief, fotoshoot en marketingmiddelen zoals een brochure voor de nieuwe collectie, of uitnodigingen voor sample sales. 

BAC sfeeridee Lookbook.jpg